ESPON WEEK 2020: Rechtvaardige transitie en herstel voor steden en regio’s in Europa

De ESPON EGTC en het Duitse voorzitterschap van de EU-Raad nodigen u uit voor de ESPON WEEK 2020! De week start met TeritoriALL, het ESPON magazine, met onder meer videoboodschappen van de voorzitter van het Europees Parlement en onderzoekers die de resultaten van de meest recente ESPON-onderzoeken voorstellen. Verder zal ESPON er ook twee nieuw gepubliceerde beleidsbrieven in voorstellen over decarbonisatie, maritieme ruimtelijke ordening en interacties tussen land en zee. Wat volgt, op 18 en 19 november, zijn twee dagen vol hoogwaardige, interactieve debatten tussen professoren, beleidsmakers en de voorzitter van het Comité van de Regio’s over de meest actuele onderwerpen op de EU-agenda. Het event zal doorgaan op zowel de ESPON website als de sociale media. Registratie voor het event is niet nodig, maar u kunt zich wel inschrijven voor updates. Graag tot dan!

Via volgende link kan u meer info vinden en zich inschrijven: https://www.espon.eu/just-transition-and-recovery-cities-and-regions-europe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.