TERRITORIALL: Het eerste ESPON magazine

Op 27 mei had de ESPON EGTC verwacht jullie te mogen verwelkomen in Zadar, waar het ESPON-seminar in samenwerking met het Kroatische voorzitterschap van de Raad van de Europese Unie zou hebben plaatsgevonden. Het nieuwe, door COVID-19 opgelegde normaal vereist echter verbeeldingskracht. In plaats van het seminarie in Zadar biedt de EGTC u dan ook de eerste editie van het ESPON-magazine aan! Deze eerste editie richt zich op een groen Europa, een prioriteit voor het Kroatische voorzitterschap en voor de Europese Commissie en tevens een van de twee pijlers van de vernieuwde Territoriale Agenda.

Knipsel2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.