Beleidshandboek: ESPON ACPA – Ondersteuning van gezond en inclusief ouder worden in de stad

De vergrijzing van de bevolking brengt gemeenschappelijke uitdagingen met zich mee voor steden: het aanpassen van de omgeving, zowel fysiek als sociaal, zodat de kwaliteit van het leven van ouderen onaangetast blijft. Deze uitdaging is nog duidelijker geworden in de nasleep van de COVID-19-crisis die onze hele samenleving, maar vooral de ouderen, heeft getroffen. De crisis heeft hun leven letterlijk bedreigd en degenen die het overleefd hebben, zijn geconfronteerd met een verhoogde eenzaamheid. Vandaar deze ESPON handboek voor beleidsmakers om ouderen maximaal te kunnen ondersteunen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.